Personvernerklæring

THEMA Consulting Group AS (heretter THEMA)  med org.nr. 895 144 932 eier og driver websiden www.thema.no.

Daglig leder er på vegne av THEMA behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

På websiden har du muligheten til å lese våre artikler, ta kontakt med oss samt lese om hva vi tilbyr av tjenester. Når du går inn på og bruker vår webside, samtykker du samtidig til vilkårene i denne personvernerklæringen.

Om personvernerklæringen

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse. Vår personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. THEMA er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov og Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Vi tar ditt personvern alvorlig og du skal ha tillit til oss og at vi behandler dine personopplysninger korrekt. I denne personvernerklæringen forklarer vi deg hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Ved å ta i bruk våre tjenester som tilbys via www.thema.no, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger slik det fremgår av avtalen mellom deg og oss. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er samtykket fra deg.

Vi samler informasjon om deg for å kunne gi deg målrettede tilbud som er relevante for deg. Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen.

Cookies

Vi logger helt anonymt informasjon om alle besøkende på vår webside. De aller fleste nettsider i dag benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en liten tekstfil som inneholder en rekke tegn som sendes til datamaskinen din når du besøker et nettsted.  Når du besøker websiden igjen, hjelper cookien nettstedet å gjenkjenne nettleseren din. Dette er noe vi gjør for bedre å kunne forstå hvordan de som besøker websiden vår benytter nettstedet og for å kunne tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Til dette bruker vi Google Analytics.  Informasjonskapsler kan lagre brukerinnstillinger og annen informasjon og inkluderer informasjon om hvilken nettleser du bruker, IP-adresse, dato og tid, sider du besøker, lengden av tid du bruker på nettstedet og sletting av cookie. Dette innebærer ikke noe sikkerhetsrisiko, men du kan hindre at informasjon om deg blir lagret ved å endre innstillingene i nettleseren din.  Dette kan derimot gjøre at du ikke får tilgang til enkelte typer innhold på ulike nettsteder.

Bruk CTRL + SHIFT + DEL for å komme til menyen der du endrer innstillingen.

Google Analytics

Google Analytics cookien er en førsteparts cookie. Den er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Hvis du generelt sett ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du reservere deg  her.
Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

Kontakt oss via vårt skjema

Sender du inn en forespørsel via vårt skjema, samtykker du også til at vi lagrer dine personopplysninger som navn og epost for å kunne opprette et kundeforhold og få sendt deg et svar på din forespørsel.

Abonnere på vårt nyhetsbrev på e-post

I vårt nyhetsbrev på e-post sender vi ut nyheter og lenker til våre publikasjoner. Vi sender kun nyhetsbrev til de brukere som har samtykket og ønsket å motta dette.
Når du aksepterer å motta vårt nyhetsbrev, ber vi om din e-postadresse som eneste obligatoriske opplysning. I ettertid kan vi be om ytterligere informasjon om deg og det er da frivillig å opplyse om dette. Denne informasjonen vil bli brukt til å tilpasse innholdet i nyhetsbrevet slik at det er mer relevant for deg.
Du kan til enhver tid velge å avbestille nyhetsbrevet og vil ha mulighet til å velge å gjøre dette i hvert nyhetsbrev du mottar fra oss.

Samtykke

Vi kontakter ingen uten at de aktivt har oppgitt samtykke til å motta informasjon.
Når du sender inn kontaktskjema til oss har du samtykket til at vi tar kontakt. Du samtykker også til å motta vårt nyhetsbrev når du melder deg på dette og sender inn din epostadresse via vår webside.
Dette samtykket kan du til enhver tid trekke tilbake ved å sende en epost til admin@thema.no.

Deling av personopplysninger

Vi deler eller selger ingen av dine personopplysninger med tredjepart.
Dine personopplysninger blir lagret i våre CRM og faktureringssystemer som kun vi behandler. Fra tid til annen vil det være nødvendig med vedlikehold og teknisk bistand fra de som leverer løsningene – hvor leverandøren vil ha midlertidig tilgang til behandling av opplysningene. Tilgangen er regulert i databehandleravtaler vi har med alle våre leverandører.
Har du meldt deg på vårt nyhetsbrev er ditt navn og din epostadresse i tillegg lagret i en tredjepartsløsning som heter Mailchimp – som er vårt system for utsendelse av nyhetsbrev.

Retten til innsyn, sletting og klage

Om vi ikke hører noe annet fra deg, beholder vi din personinformasjon i 2 år. Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller ved sletting av informasjon. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke.
Du har rett til å endre din egen informasjon og kan be oss om å endre den for deg.
Hvis du ønsker å benytte deg av disse rettighetene, kan du sende en epost til admin@thema.no.